2023. október 13-án  Tisztújító Küldöttgyűlést tartott a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács, a Pálya Hotel konferenciatermében.

 


 

         Benedek Miklós-Zoltán leköszönő elnök és egyben egyetlen elnökjelölt köszöntötte a küldötteket, majd átadta a szót meghívottaknak. Bende Sándor, parlamenti képviselő,  nagy támogatója az ifjúságnak, hisz hangsúlyozta, hogy bennük van a jövő, számít az ifjúságra. Barti Tihamér, Gyergyó Területi RMDSZ elnök, Hargita megye tanácsának alelnöke is köszöntötte a jelenlévőket és további partnerségre hívta a fiatalokat, mint ahogy az elmúlt években is. Tornai Szilárd, a MIÉRT alelnöke, UIET elnök köszöntötte a jelenlévőket. Megköszönte az elmúlt évek partnerségét és sok sikert kívánt a következő időszakra is. Benedek Miklós-Zoltán beszámolt az elmúlt 2 évi tevékenységről. Mandátuma alatt jött létre a Játék, ami összehoz! játékest sorozat, a Fuss Neki projekt által, valamint részt vettek minden évben az Erdélyi Perpatvar vitaversenyen, amivel Gyergyó-medencei középiskolásokat szólítottak meg, Erasmus+ cserediák programot is hoztak városunkba.

 

 

         Jövőbeni tervei szerint folytatják ezeket a projekteket és bővíteni szeretnék a rendezvényeiket, valamint segítséget szeretnének nyújtani a diáktanácsoknak és az ifjúságnak, akár pályázati lehetőségekkel vagy más kérdésekben is. A küldöttek miután meghallgattak egyöntetűen ismét bizalmat szavaztak neki, valamint az általa nevesített elnökségnek is. 

Köszönjük a támogatást a Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek és a Communitas Alapítványnak. 

 

                                                                                                               

 

Támogató

bgalogouj

Partnereink

UIET logocstitharitmiertlogo80 veritas